Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #25 (maart 2020)

Hoi lieve lezers,

Vele zijn grieperig en in deze tijd van het jaar laat ons immuunsysteem ons nog wel eens in de steek. Gebruiken jullie onze Power with Biest al? Ideaal in deze maanden, wie wil er nou niet gezond zijn en blijven?! Versterk je immuunsysteem met Power with Biest.

Update!

“Het masker bevat 20% biest”

Zoals jullie weten zijn we bezig met het op de markt brengen van een gezichtsscrub & masker. Daar wil ik jullie natuurlijk een update over geven. Welk ingrediënt kan er natuurlijk niet ontbreken in dat gezichtsmasker? Juist, biest. De magische werking van colostrum vind je in alle Beauty with Biest producten terug. Zoals je van Beauty with Biest gewend bent, ruikt het ook weer heerlijk naar honingklaver. Het masker bevat 20% biest, maar welke ingrediënten bevat het dan nog meer..?

 

Tell me more, tell me more!

"deze plant bevat net zoals colostrum vele aminozuren”

Aloë Vera! Ja, als je het mij vraagt echt een top ingrediënt. En waarom dan? Het werkt bijvoorbeeld ontsmettend en is daardoor ideaal om ontstekingen in de huid tegen te gaan. En het bevordert de productie van nieuwe cellen en de afbraak van oude huidcellen. Aloë Vera is een plant die al duizenden jaren wordt gebruikt als medicijn, maar ook vanwege de verzorgende werking. De gel in deze plant bevat net zoals colostrum vele aminozuren. Daar heb je als het goed is over gelezen in mijn vorige blog!

Het sap van Aloë Vera dringt snel en diep je huid in, het gaat rimpels tegen en je huid ziet er frisser uit. De enzymen in dit ingrediënt zijn in staat om dode huidcellen los te maken . Wist je dat Aloë Vera ook veel gebruikt wordt bij insectenbeten, zonnebrand en eczeem?

Scrub

In het masker zit ook een scrub, en niet zomaar een scrub.. Bamboe scrub poeder is het ingrediënt in het masker dat er voor zorgt dat je huid zijdezacht en gezuiverd aanvoelt. Bamboe scrub poeder zorgt voor een stevige en elastische huid doordat het de talgproductie van de huid in balans brengt en de dode huidcellen op milde wijze verwijdert.

Optimaal resultaat bereiken

Naarmate je ouder wordt, krijg je een grauwere teint en worden je poriën meer zichtbaar. Je verliest steeds minder goed de dode huidcellen en daardoor krijg je ook een ruwere huid. Daarom kun jij je huid een handje helpen! 1 á 2 keer per weer scrubben met het Beauty with Biest gezichtsscrub & masker geeft je een gezonde glow. Daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat actieve ingrediënten in je verzorgingsproducten beter worden opgenomen, dus gebruik het vooral ook in combinatie met de Beauty with Biest dagcrème! Het product is aan het eind van de maand te koop in een hygiënisch en zuinig flacon van 100 ml voor maar €14,95! Daarnaast verkopen we ze ook in kleine sachets van 15ml, hoe handig is dat?

 

Aanbieding!

Zoals je gewend bent, weer een geweldige maandaanbieding. Koop je de Beauty with Biest gezichtscrème van € 19.95 voor € 16.95 (geldig t/m 15 april 2020)? Dan begint de lente voor je stralend!

En ben jij, je vriend/in, collega of gewoon je buurvrouw de eerste persoon die wij blij maken met de eerste GRATIS dispenser Beauty with Biest
gezichtscrub & masker van 100 ml. ?
LIKE en DEEL dan dit bericht! En wie weet ben jij,
hij/zij degene die begin april de eerste dispenser
Beauty with Biest gezichtsscrub & masker
in ontvangst mag nemen!

Liefs, Eva