Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #21 (dec. 2019)

Hi Beauty with Biest lovers!

Het wordt weer een heel stuk kouder buiten en dat betekend dat onze huid weer eens extra goed verzorgd mag worden. Zoals jullie wellicht al weten, ben ik helemaal verkocht aan de Beauty with Biest producten. Mijn gouden tip voor een zachte en verzorgde huid tijdens de koude winterdagen is dan ook: Beauty with Biest crème! De gezichtscrème gebruik ik in de ochtend en in de avond. Toen ik deze crème nog niet gebruikte, had ik vaak een erg droge huid wanneer het buiten koud werd. Dat is nu verleden tijd!

"Biest de aanmaak van collageen stimuleert"

Droge handen? Nee hoor!

En wat dacht je van droge handen.. Winters lang liep ik met allerlei kloofjes, mijn handen gingen letterlijk kapot van de kou. Nu ik de Beauty with Biest handcrème gebruik, heb ik daar geen last meer van. En ik hoef het niet eens vaak op te doen! Dat komt mede doordat biest de aanmaak van collageen stimuleert. Wanneer je je handen dus insmeert met deze crème, werkt de crème ook nog door lang nadat deze is ingetrokken. Het helpt dus niet alleen op het moment van droge handen, maar ook nog daarna! Super fijn!

"Ik heb nog nooit een bodylotion gehad die zo snel intrekt"

Bodymilk

Ik moet toegeven dat ik uit al die super producten toch wel een favoriet heb, namelijk de Beauty with Biest bodymilk. Hoe het komt dat ik de bodymilk zo fijn vindt? Ik heb nog nooit een bodylotion gehad die zo snel intrekt, maar toch zo goed zijn werk doet! Als ik mijn linkerbeen ingesmeerd heb, is het al ingetrokken voordat ik mijn rechterbeen ingesmeerd heb. En de resultaten zijn, dankzij de biest, hetzelfde als bij de gezichtscrème. De anti-aging werking is een van de eigenschappen van colostrum, vandaar dat het bij al deze crèmes zichtbaar is.

Anti aging!

Eerlijk is eerlijk, we willen er allemaal jong uitzien. Ik ben dan misschien ‘pas’ 25, de eerste lijntjes beginnen nu toch te komen, met name op mijn voorhoofd. Door het smeren van de Beauty with Biest gezichtscrème wordt dit zoveel minder! De lijntjes ‘vullen zichzelf’ als het ware op. Oh.. had ik al gezegd dat ik fan ben van biest?.. haha!

Try it!

Heb jij nog nooit een van onze producten geprobeerd? Probeer het dan nu! De koudere maanden zijn ideaal om te testen wat de Beauty with Biest voor jou kan doen. En laat je ons dan wel even weten wat je ervan vindt? Wij zijn altijd hartstikke benieuwd!

December betekent cadeautjes!

Natuurlijk hebben wij voor december een leuke aanbieding. Niet alleen omdat het kerst is, maar ook omdat we iedereen een zachte, stralende huid gunnen! Koop daarom nu een Beauty with Biest gezichtscrème met mini dispenser hand- & bodycrème én mini dispenser bodymilk van €27,95 voor maar €22,95! Super leuk om voor jezelf te kopen natuurlijk, maar ook hartstikke leuk voor onder de boom! Wie ga jij blij maken deze kerst?

LIKE en DEEL dit bericht en TAG iemand die je graag voor Kerst wilt verrassen met deze Beauty producten en wie weet wint hij/zij deze december aanbieding! D.m.v. een loting wordt woensdag 11 december de winnaar bekend gemaakt!

Liefs, Eva