Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 55 (oktober 2022)

Hi beauty with biest lovers,

In een week tijd is de temperatuur buiten flink afgenomen, dat betekent dat het tijd is om je immuunsysteem te boosten! Je immuunsysteem boosten als oppepper of om je lichaam te beschermen tegen een griepje, misschien heb je wel gevoelige darmen.. er is altijd wel een goede reden om je lichaam een extra boost te geven.

Power with Biest

In ons >> Power with Biest colostrumpoeder << bevinden zich drie eiwitten. De eiwitten lactoferrine, lactoperoxidase en lysozymen maken sowieso al deel uit van ons aangeboren immuunsysteem. Deze eiwitten bieden ons bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels. 

"Met voeding en beweging kan Power with Biest een handje helpen! "

Lactoferrine

Eén van de eiwitten, lactoferrine, is een echte verdediger. Lactoferrine bindt ijzer en zorgt ervoor dat de goede bacteriën in de darm toenemen, terwijl het tegelijkertijd de zorgt dat de slechte bacteriën afnemen. De naam lactoferrine verwijst naar koemelk, hierin werd dit eiwit namelijk voor het eerst aangetoond!

Balance is key

Balans in je leven, hoe doe je dat? Het klinkt misschien heel simpel, balans is de sleutel.. Maar welke aspecten zijn nou echt belangrijk om je lichaam en geest in balans te houden?

  • Voeding
  • Slaap
  • Beweging en ontspanning
  • Liefde

Met voeding en beweging kan >> Power with Biest << een handje helpen! Ook voor je spieren na het sporten is het top ondersteuning. En is je darmflora in balans.. dan is ook je immuunsysteem een aardig eindje in balans!

Healthy beauty

Dat een gezond immuunsysteem ook invloed heeft op je huid en andersom, vertel ik natuurlijk al vaker. Nu het buiten weer koud wordt, is het dus extra belangrijk om je zowel van binnenuit als van buitenaf te beschermen tegen de herfst en alles wat dat meebrengt. Je handen en gezicht verdienen in deze koudere tijd wel wat extra aandacht. Met ons Beauty with Biest gezichtsscrub & masker reinig en verzorg jij je gezicht met de colostrum gezichtscreme!

 

Geheimpje..

Nog één ding wil ik aan jullie kwijt.. Carin is druk bezig met het plan om alle klanten en gasten een mooi geschenkje te geven. Volgende maand viert Activiteitenboerderij Het Hobbyschuurtje namelijk haar … jarig bestaan! Weet jij hoeveel jaar Het Hobbyschuurtje bestaat? Laat dit hieronder in een reactie weten en wie weet krijg jij het allereerste geschenkje!

 

Maandaanbieding

Uiteraard hebben we ook weer een mooie maandaanbieding voor jullie! Speciaal voor de koudere temperaturen buiten en wat extra verzorging voor jullie huid:

>> Beauty with Biest gezichtsscrub & masker met gratis mini gezichtscrème << van €20,90 voor €14,95 (geldig t/m 31 oktober 2022).

 

 

Liefs,

Eva