Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#8 (jan. 2019)

Hoi lieve mensen, tijd voor een nieuwe blog! In blog 7 lees je het een en ander over de plannen die er momenteel zijn voor de Beauty with Biest crème. Deze keer vertel ik jullie nóg meer nieuwe ideeën van Carin. Eerlijk waar, ze is ontzettend goed bezig.

Waar biest allemaal goed voor is..

Lees jij mijn blogs al vanaf het begin? Dan weet je vast dat biest voor een heleboel dingen goed kan zijn. Last van rode huid? Acne? Ben je een beetje verbrand tijdens het zonnen? Heb je littekens? Helpt met vertragen van een oudere huid. De biest in de crème zorgt er voor dat het allemaal verbetert. Maar ook voor je immuunsysteem is het een super middeltje, hier kom ik later op terug. We waren er in ieder geval al over uit dat de Beauty with Biest crème een must-have is!

Test, test..

Momenteel zijn er weer een aantal mensen bezig met de tweede testronde, we zijn benieuwd naar het resultaat. Net zoals de vorige keer wordt er een testmonster opgestuurd met daarbij een vragenlijst. Die vragenlijst ontvangen we terug en met die feedback kunnen we weer aan de slag. Zelf heb ik ook een testmonster ontvangen, daar vertel ik in de volgende blog over. De verpakkingen zien er namelijk anders uit deze keer, ze zijn zelfs voorzien van een logo! Ook smeert de crème weer heel anders uit dan de vorige, maar ehh.. zoals ik al zei, daar kom ik de volgende keer op terug.

Voor wie is dat dan geschikt?

Power with Biest

Naast de geweldige werking van de crème, ligt er nog een idee op de plank. Power with Biest, colostrumpoeder.

De poeder van biest is goed voor je immuunsysteem, zoals ik al eerder benoemde. Voor wie is dat dan geschikt? Denk bijvoorbeeld aan mensen met een laag immuunsysteem door aantasting van chemo of bestraling of mensen met een gevoelige darm. Ook wanneer je last hebt van voedsel allergieën en niet te vergeten de fanatieke sporters. Het is geen medicijn, maar colostrumpoeder is door de natuur bedoeld om gezondheid te behouden en ziekte te voorkomen. Een ziekte genezen kan het daarom niet, maar het draagt bij aan een sterk immuunsysteem en is daarom ook een wondermiddel.

De algemene sleutel tot een goede gezondheid

Gezonde darmflora, stralende huid!

Wil je graag een stralende huid, dan begint dit bij een gezonde darmflora! Colostrum, biest dus, bevat alles wat we nodig hebben om een gezond en functioneel maag-darmkanaal te behouden. Ze noemen het daarom ook wel ‘de algemene sleutel tot een goede gezondheid’. Veel ziekten beginnen in de darmen, een goede opname van voedingsstoffen is daarom erg belangrijk. De Power with Biest poeder helpt hierbij.

Eiwitten in colostrum

Er zitten drie eiwitten in colostrum. Lysozymen, lactoperoxidase en lactoferrine. Die laatste is een hele belangrijke. Het transporteert vrij ijzer in het lichaam en vernietigt bacteriën door de binding van ijzer. Zo hebben schimmels zoals bijvoorbeeld Candida, herpes of hepatitis B en C geen kans meer om te overleven! Ja, ik zei toch al vanaf het begin dat biest een wondermiddel is. De sceptici onder ons zullen inmiddels ook wel bijna om zijn!

Ik ben enorm benieuwd wat jullie van de nieuwe plannen vinden. Laat je een reactie achter?

Tot de volgende blog!

Liefs,

Eva