Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 52 (juli 2022)

Hi allemaal,

We hebben heerlijke zonnige dagen achter de rug terwijl de zomer eigenlijk nog praktisch voor de deur staat, dat belooft veel goeds! Vergeet je niet dat je huid juist op de zonnige dagen extra verzorging nodig heeft? Het is natuurlijk leuk om lekker bruin te worden en in de zon kun je ook heerlijk genieten, maar het zorgt ook voor uitdroging van de huid.

Sunny days

Het is warm buiten, dus tijd voor slippers of sandalen.. maar ook op je voeten staat de hele dag de zon. Hierdoor kun je last krijgen van droge voeten, vooral als je een gevoelige huid hebt. Droge voeten kunnen leiden tot pijnlijke kloven en diepe scheuren, auw! Wist je dat onze hand- & bodycrème ook geschikt is voor je voeten? Als je last hebt van ruwe voeten of hakken, probeer dan eens onze Beauty with Biest hand- & bodycrème, te bestellen in 15, 100 en, voor de grote fans, 500 milliliter!

Huidverzorging voor het hele gezin

Hoe gemakkelijk wil je het hebben, één grote pot of flacon in de badkamer voor je hele gezin! Wij denken graag met je mee. Onze natuurlijke huidverzorgingsproducten van Beauty with Biest zijn er voor het hele gezin. De crèmes zijn zacht, zelfs voor de tere babyhuid. Ook is het ideaal voor gebruik op de gevoelige huid die geen chemische stoffen kan verdragen. We hebben inmiddels handzeep, hand- & bodycrème, dag- en nachtcrème, bad- & douchegel, bodymilk, gezichtsschuim en gezichtsscrub- & masker. Fun fact: ik ben deze blog aan het schrijven terwijl het Beauty with Biest gezichtsscrub-masker intrekt, dan kan ik zometeen weer met een stralende huid de deur uit! Al onze producten hebben we ook in handige mini’s, zodat je ze mee kan nemen, bijvoorbeeld op vakantie!

 

Oh no, not again!

Wellicht hebben jullie het al ergens gelezen, maar de ‘zomergolf’ is een feit.. Zorginstellingen nemen weer coronamaatregelen tegen de snelle verspreiding. Zet nu je weerstand op scherp met onze natuurlijke immuunbooster! Dagelijks 1 tot 2 schepjes Power with Biest colostrumpoeder is een goede ondersteuning voor je immuunsysteem. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

 

Summer ready?!

Ben helemaal klaar voor de zomer met onze Beauty with Biest mini gift-set!
Nu in de aanbieding!

Maandaanbieding:

Beauty with Biest mini-giftset 7 mini’s van €29,50 voor maar €22,95 (geldig t/m 31 juli 2022).

Weekaanbieding:

Beauty with Biest hand- & bodycrème 15 ml. van €3,50 voor €3,00 (geldig t/m 8 juli 2022).

Beauty with Biest hand- & bodycrème 100 ml. van €13,95 voor €11,95 (geldig t/m 8 juli 2022).

Beauty with Biest hand- & bodycrème 500 ml. van €48,95  voor €44,95  (geldig t/m 8 juli 2022).

 

Beauty with Biest hand- & bodycrème 5 halen 4 betalen nu €55,80(geldig t/m 8 juli 2022).

 

Waar wacht je nog op?

Geniet van jullie zomer!

 

Liefs, Eva