Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#49 (april 2022)

Hi allemaal!

Misschien hebben jullie het al gezien, maar we hebben wat nieuwe producten in de webshop. Je kunt nu een gezinsverpakking Beauty with Biest bad- & douchegel van 500 ml met een gemakkelijk handpompje bestellen en niet te vergeten de nieuwe Beauty with Biest gezichtsfoam! Ik heb de afgelopen week deze gezichtsfoam voor de eerste keer gebruikt en het is echt weer een top product. De heerlijke geur in combinatie met de goede reiniging van het zachte foam zorgt ervoor dat mijn huid schoon en zacht is voor het slapengaan. In combinatie met een van mijn andere favorieten: het Beauty with Biest gezichtsscrub- & masker, verwen ik mijn huid goed. Ik zou zeggen: (online) shoppen maar!

"Een booster te geven met Power with Biest colostrumpoeder."

Immuunsysteem boosten?

Mocht je geen tijd hebben om extra energie uit de zonnestralen te halen, dan is het misschien eens tijd om je immuunsysteem een booster te geven met Power with Biest colostrumpoeder.

Als je mijn blogs leest, weet je dat we aminozuren nodig hebben omdat dit bouwstenen zijn van eiwitten. In de natuur komen 20 aminozuren voor, we kunnen deze als mens niet allemaal zelf maken. Daarom is het belangrijk om ontbrekende essentiële aminozuren via voedsel binnen te krijgen.

 

Aminozuren

Waar zijn die aminozuren nou zo goed voor dan? Nou, ze zorgen voor:

  • Het vervoer en de opslag van voedingsstoffen.
  • De aanmaak van nieuwe cellen.
  • De spijsvertering.
  • Energieproductie.
  • De overdracht van prikkels.
  • De opbouwen en onderhouden van je spieren.
  • De aanmaak van sterk bindweefsel en de groei van gezonde botten.
  • Wondgenezing en herstel.

Eiwittekort

Vanaf ongeveer ons 35e levensjaar verliezen we spiermassa en rond ons 70e levensjaar, zijn we ongeveer de helft ervan kwijtgeraakt. Deze spierafbraak kunnen we tegengaan, daarvoor is het belangrijk om voldoende eiwitten te eten, vitamine D binnen te krijgen en genoeg te bewegen. Eiwitten zijn onmisbare bouwstenen die zorgen voor een goed afweersysteem en sterke botten en spieren. Om gezond te blijven, heeft iedereen voldoende eiwit en vitamine D nodig. Beide zitten in ons Power with Biest colostrumpoeder!

Jammer genoeg kunnen we eiwitten niet opslaan op een manier zoals we dit met vet kunnen. Dat betekent dat we dagelijks voldoende eiwit nodig hebben, zeker omdat ze van levensbelang zijn voor belangrijke processen in ons lichaam. Krijgen we ze niet via voeding binnen, dan breken eiwitten uit onze spieren af, zodat het hart, de longen en de hersenen goed blijven werken. Ons lichaam is eigenlijk hartstikke slim!

Maandaanbieding

Onze lente aanbieding!

Beauty with Biest trio giftset face van €47,85 nu voor maar €39,50

Beauty with Biest mini giftset face €14,95 nu voor maar €12,50

 

Vond je dit nou interessant om te lezen? In de volgende blog vertel ik jullie veel meer over die aminozuren! Blijf de pagina dus zeker in de gaten houden.

 

Liefs, Eva