Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#45 (december 2021)

Party time!

Hi allemaal,
De feestdagen staan weer voor de deur en dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: korting op de leukste cadeausets. Verwen de mensen die je liefhebt met voordelige producten in een mooie cadeauverpakking! En eh, vergeet jezelf natuurlijk niet, want #selflove is ook hartstikke belangrijk. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben alle giftsets voor je verzameld op onze webshop-pagina, handig!

"Een unieke kortingscode voor de webshop."

Webshop

Over de webshop gesproken... Heb je al eens een kijkje genomen in onze SchitterRund en KOEster webshop? Ook mega leuk voor de feestdagen! Ken jij of ben jij een echte koeien fan? Dan is het unieke KOEster pakket enorm leuk! Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een uniek cadeaupakket om voor altijd te KOEsteren?! Voor SchitterRunde woondecoraties en hebbedingentjes van resterende koeienhuid kun je een kijkje nemen op de SchitterRund webshop. Een echte aanrader! En omdat de decembermaand voor de deur staat, krijgen jullie een unieke kortingscode voor de webshop. Vul de kortingscode SINTERKERST2021 in bij je bestelling onderaan de pagina. De kortingscode is de gehele decembermaand geldig!

"B-vitamines worden direct in je bloed opgenomen."

B12

Wist je dat 1 op de 5 vrouwen kampt met een tekort aan vitamine B12? Deze vitamine komt alleen voor in voedingsmiddelen van dierlijke herkomst, zoals vlees, zuivel, eieren en vis. Vitamine B12 heeft verschillende taken. Het zorgt voor goede weerstand, draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen en voorkomt een vorm van bloedarmoede, helpt vermoeidheid te verminderen, is belangrijk voor het zenuwstelsel en het speelt ook nog eens een belangrijke rol in de productie en afbraak van homo-cysteïne. Best belangrijk, toch? B-vitamines worden direct in je bloed opgenomen, maar als je lichaam ze niet nodig heeft, dan verlaten ze je lichaam ook direct weer via je urine. Je moet er dus zelf voor zorgen dat je regelmatig vitamine B binnen blijft krijgen.? 

 

Tekort

Na het lezen van bovenstaande info, kun je je misschien wel inbeelden wat een vitamine B12 tekort allemaal kan veroorzaken. Acht jaar geleden heb ik zelf te maken gehad met een ernstig vitamine B12 tekort. Ik voelde me zwak, voelde continu tintelingen in mijn vingers, kreeg zenuw-uitvallen en had veel moeite om dingen te onthouden. Ik ontdekte mijn tekort eigenlijk pas laat, dat is heel normaal, want in het begin merk je er vrijwel niets van. Op het moment dat je echt symptomen ervaart is het tekort vaak al flink aanwezig. Een vitamine B12 tekort kan blijvende schade veroorzaken aan je zenuwen. Gelukkig is bij mij alleen het topje van mijn rechterduim beschadigd gebleven, dat voelt altijd een beetje doof aan. Als je te maken hebt met een tekort moet dat snel aangevuld worden doormiddel van spuiten of tabletten om de schade zo veel mogelijk te beperken. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen! Je raadt het al: je kunt vitamine B12 aanvullen door dagelijks 1-2 schepjes Power with Biest colostrum poeder in te nemen. Vitamines worden goed opgenomen als je darmflora in balans is, en dat gaat natuurlijk helemaal super met Power with Biest colostrumpoeder!

In de volgende blog zal ik nog wat verder ingaan op de voordelen van Power with Biest en op wat een vitamine B12 tekort allemaal kan veroorzaken en waar je dus op moet letten!

De colostrumpoeder Power with Biest is er in verschillende hoeveelheden te bestellen of af te halen, potten van 75 gram of 200 gram of een navulverpakking van 500 gram, deze maand 10% korting met de kortingscode SINTERKERST2021

Maandaanbieding

Voor de maand december hebben we op alle producten  in de webshops 10% decemberkorting!

Kortingscode: SINTERKERST2021

Vul de code onderaan de pagina van je bestelling in. Let op: kortingscode is alleen in de maand december geldig.

 

Ik wens jullie alvast een hele fijne pakjesavond en fijne feestdagen, met SchitterRunde power en beauty cadeaus om te KOEsteren!

 

Liefs,

Eva