Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#5 sept. 2018

Testers, bedankt!

Lieve mensen, een klein maandje geleden zijn er een aantal personen uitgekozen voor ons testpanel. Wij willen jullie alvast heel erg bedanken voor het testen van de Beauty with Biest dag- en nachtcrème. Door alle ervaringen en reacties kan de crème alleen maar beter worden!

Smeren, smeren, smeren!

Natuurlijk heb ook ik de crème getest, mijn bevindingen daarvan lees je terug in mijn vierde (vorige) blog. De uitgekozen mensen in het testpanel weten dit al, maar na de weken dat je de crème hebt getest is het de bedoeling dat je een korte vragenlijst invult. Zo is er in die vragenlijst de mogelijkheid om tips en tops in te vullen over de crème en je mag er invullen wat je van de geur, de uitstraling en allerlei kenmerken vindt. Ook één vraag is over de prijs die je normaal gesproken zou willen uitgeven aan een goede dag- en nachtcrème. Als de Beauty with Biest crème op de markt komt, willen we natuurlijk dat er een goede prijs tegenover staat. Afijn, voor een beetje kwaliteit betaal je dan ook wel wat. Vind ik althans. Overigens is de exacte prijs van de crème nog niet bekend. Natuurlijk houd ik jullie altijd op de hoogte via mijn blogs. Wanneer dit bekend is, zal ik de prijs absoluut vermelden.

 

Babyhuidje

In mijn vorige blog heb je misschien al gelezen dat ik van de biestcrème enorm zachte wangen heb gekregen. Natuurlijk ben ik blijven smeren en ik ben nog steeds heel erg blij met het resultaat van de crème. Had ik al gezegd dat ik deze crème aan iedereen aanraad? Bij deze dan.

Het wonder dat biest heet

Ik gaf in vorige blogs al een hoop informatie over biest. De werking zou anti-aging zijn, maar ook zou het rode vlekjes en littekens helpen in het helingsproces. Ik was nogal een onhandig kind en heb daar op mijn gezicht een aantal littekens aan overgehouden. In de wintermaanden zijn de littekens erg goed zichtbaar en zie je werkelijk een kras op mijn wang. Ik ben heel erg benieuwd wat de biestcrème voor mij gaat doen. Al kan ik nu alvast zeggen dat mijn litteken er al mooier uit ziet nadat ik de crème een aantal weken heb gebruikt. Daar had ik eigenlijk totaal niet op gerekend. Dus ja, ik ben verrast! Dat biest echt een wonderbaarlijke werking heeft op je huid, kan in mijn ogen inderdaad nog wel eens kloppen. …en ik was er nog wel zo sceptisch over!

Een aantal mensen in het testpanel hebben het natuurlijk al laten weten. Maar ik ben altijd benieuwd naar andere meningen. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat een gezichtscrème niet te lang plakt op mijn gezicht en dat de geur aangenaam is. Ik vind het fijn om ook nog parfum te dragen. Dan hoeft mijn gezicht nog niet naar bloemen te ruiken na het aanbrengen van een gezichtscrème.

Wat vind jij belangrijk aan een gezichtscrème?

De prijs? De verpakking? Of misschien wel een van de dingen die ik zojuist noemde? Laat het me vooral weten in een reactie. Ik ben benieuwd!

Liefs, Eva