Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#17 (aug. 2019)

BEAUTY WITH BIEST BLOG #17

Hi allemaal!

In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat je Beauty with Biest en Power with Biest kon komen testen en kopen op 25 augustus in Bree en op 1 september in Altweerterheide. Wat was dat leuk! Het is druk geweest bij de stand. Op beide evenementen waren er erg veel
enthousiaste gasten waaronder vrouwelijke, maar ook veel mannelijke bezoekers.
Is dat even leuk! Onze producten zijn natuurlijk ook voor vrouwen én mannen.

"We zijn alvast benieuwd wat deze boerinnen ervan vinden..!"

Boerinnenmarkt

In november staan we met onze producten ook weer op een aantal plekken. Zo kun je ons vinden in Markelo en ook weer bij onze zuiderburen, dit maal in Torhout. Tijdens deze boerinnenmarkten zijn er alleen maar melkveehoudsters aanwezig. We zijn alvast benieuwd wat deze boerinnen ervan vinden..! Wat denk jij? Laat het weten in de reacties!

Meer, meer, meer!!

We zijn natuurlijk erg blij dat de producten zo goed aanslaan. Steeds meer mensen en dieren (Power with Biest) raken vertrouwd met onze producten. Al die enthousiaste verhalen van iedereen die de Beauty with Biest of Power with Biest al gebruikt zijn natuurlijk hartstikke leuk. Wat ook super leuk is, is dat er eind oktober een stukje over onze Beauty with Biest producten komt te staan in het magazine ‘de Boerin’. De boerinnen die naar de boerinnenmarkt gaan kunnen dit trouwens ook alvast lezen, dan zijn ze in ieder geval al een beetje voorbereid!

"Het is een echt wondermiddeltje."

 

Een beetje gek…

Misschien is het een beetje een gek idee, en al helemaal voor boerinnen die dagelijks bezig zijn met koeien. Tijdens de open-boerderij-dag bij Activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje merkte ik ook op dat sommige boerinnen wat sceptisch waren. Ze vonden het maar een vreemd idee. Biest voor mensen?! En dat dan op je huid smeren?!! Jazeker! Na wat uitleg begrepen ze het, daar heb ik natuurlijk ook wel even bij vermeld dat we de heerlijke geur van honingklaver hebben toegevoegd. Nadat ze het opsmeerden waren de meeste helemaal om. Voor iedereen die mijn allereerste blogs nog niet gelezen heeft, lees ze zeker terug. Hierin leg ik precies uit wat er dan zo goed is voor de huid. Ook zijn er al enorm veel positieve reacties geweest van gebruikers van de biestproducten. Ook ik heb de Beauty with Biest producten thuis en ik kan bevestigen dat het echt werkt! Het is een echt wondermiddeltje.

Power with Biest

De Power with Biest, voor mens en dier, is ook voor een heleboel dingen goed! Waar dat dan allemaal aan bijdraagt? Dat lees je in blog #14. Daar kun je trouwens meteen lezen hoe je het poeder het best kunt gebruiken.

Nou, ik ga mijn snoet maar weer eens insmeren met wat Beauty with Biest dagcrème enmijn handen met de Beauty with Biest handcrème, want na dit typ-werk mag de biest zijn werk weer eens doen!

Liefs,

Eva