Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#7 (dec. 2018)

Are you ready?!

Hi Beauties, zijn jullie er klaar voor? Er is weer een hoop nieuws over de Beauty with Biest crème en dat wil ik graag met jullie delen! Ik snap het, je bent reuze benieuwd naar die wondercrème en je vindt hem het liefst dit jaar nog onder je kerstboom. Maar ‘good things take time’, en Carin wil natuurlijk het optimale uit dit product halen. Dus lieve lezers, er wordt een nieuw testmonster gemaakt voor de gezichtscrème na al jullie fijne feedback. Geloof het of niet, het wordt nu nóg beter!

"Beauty with Biest crème een must-have item voor iedereen"

Colostrum-heaven!

Zijn we het er al over eens dat de Beauty with Biest crème een must-have item voor iedereen is? We willen die crème met biest, ook wel colostrum genoemd, hebben. Een mooie, strakke en jonge huid voor iedereen. Ideaal voor op je snoet te smeren, toch? Zoals beloofd, maken we alles alleen maar beter. Ga maar even achterover zitten voor het volgende nieuwtje: momenteel wordt er geëxperimenteerd met handcrème en bodymilk met biest! Als dat geen ‘colostrom-heaven’ is, weet ik het ook niet meer. Straks hebben we niet alleen een perfecte gezichtshuid, maar ook de rest van onze huid kan er stralend en jong uit zien.

Wat is haar geheim?

Een aantal van jullie hebben de crème al kunnen testen, waaronder ik zelf. Helaas is mijn tester inmiddels op en droom ik alweer over een nieuwe voorraad. Iedereen kijkt je na op straat en je hoort ze hardop denken: ‘’wat is haar geheim?’’. Eenmaal uit die droom weet ik dat die nieuwe voorraad crèmes er aan zit te komen, yes!

"Zij is in ieder geval al verkocht!"

Leuke reacties

Ik ben trouwens niet de enige bij wie de testcrème op is, we hebben al diverse berichten ontvangen van dames die zó tevreden waren over de Beauty with Biest crème, dat ze nu al niet meer kunnen wachten om het weer te gebruiken. We kregen berichten als: ‘’Roodheid in het gezicht begint af te nemen’’, ‘’Veel andere crèmes zijn chemisch en helpen niet ’’, ‘’Bevalt heel goed voor mijn rosacea’’ en ‘’Is deze crème al te koop?’’. Ook kregen we een bericht waarbij er echt goed getest is op de werking. Deze tester stopte een week met smeren waardoor haar roodheid in het gezicht weer terug kwam. Toen ze opnieuw begon met de crème, werd het weer minder. Zij is in ieder geval al verkocht!

Promofilmpje

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het maken van een promofilmpje voor onze crème. In dit filmpje is duidelijk te horen én te zien wat we nou precies aan het ontwikkelen zijn. Ben jij ook zo benieuwd naar het filmpje?! Kijk hem dan snel! We zouden het heel leuk vinden als je ook een reactie achter wil laten.

Wie wil er in ons tweede testpanel?

Ja, je leest het goed. We zoeken wederom testers voor de tweede ronde! Meld je snel hieronder aan als tester en laat in een reactie weten waarom jij graag de colostrum crème wil testen. En vergeet daarbij niet om deze blog op je eigen Facebook pagina te delen.De testers worden via facebook op 23 december bekend gemaakt.

Alvast fijne Feestdagen en een stralend 2019!!

Liefs,

Eva