Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #26 (april 2020)

Hoi lieve lezers,

Tijd voor een nieuwe blog. Terwijl ik dit schrijf hoop ik dat jullie allemaal gezond zijn. Juist in deze bizarre tijd waar het coronavirus wereldwijd toeslaat, kan je immuunsysteem wel een boost gebruiken. Als jullie al een beetje bekend zijn met Beauty with Biest en Power with Biest, weten jullie waarschijnlijk wel dat deze producten bijdragen aan die boost voor je immuunsysteem.

Jouw immuunsysteem 

Wil je jouw immuunsysteem een extra oppepper geven? Dan moet je uiteraard goed voor jezelf zorgen. In biest, ook wel colostrum genoemd, bevinden zich drie eiwitten. Lactoferrine, lysozymen en lactoperoxidase zijn eiwitten die deel uitmaken van het zogenaamde aangeboren immuunsysteem. Deze eiwitten bieden generieke bescherming tegen bacteriën, virussen en schimmels. Zoals ik net al zei, extra belangrijk in deze tijd!

Goede weerstand = beauty

Bij een goede weerstand hoort een stralende huid, glanzend haar en stevige nagels. Wanneer jouw weerstand optimaal is, zie je dat dus meteen. Met de producten uit onze Beauty with Biest –lijn zorg je voor die stralende huid. Nu we extra vaak onze handen wassen, merk je misschien ook wel dat je ontzettend droge handen krijgt.

"Eén keer smeren in de ochtend is al genoeg voor de hele dag zachte handen!"

 

Vooral de bovenkant van mijn vingers waren helemaal kapot door het vele wassen. Toen bedacht ik me ineens: ‘’Waarom smeer ik niet gewoon dagelijks mijn handen in met de Beauty with Biest hand- & bodycrème?’’. Ik hoef niet eens de hele dag te blijven smeren, één keer smeren in de ochtend is al genoeg voor de hele dag zachte handen!

Powerboost!

De beste powerboost die je aan je immuunsysteem kan geven is toch wel de power van Power with Biest. Geef je weerstand een extra boost met ons colostrumpoeder! Je kan het poeder bijvoorbeeld gewoon door de yoghurt of smoothie doen, super easy!

Update

Jullie hebben in de vorige blog gelezen dat we bezig zijn met het op de markt brengen van een gezichtsscrub & masker. Goed nieuws! Deze week is dit verkrijgbaar in de webshop! Verwen je huid, nog even snel een gezonde glow. Met het gezichtsscrub & masker verwijder je snel dode huidcellen. Hierover lees je meer in blog #25!

 

Speciaal voor jullie

"3 halen 2 betalen"

Natuurlijk hebben we ook weer een aanbieding voor jullie. Hoe leuk is het om dat meteen met het nieuwe product te doen?!
Intro aanbieding 1: Beauty with Biest gezichtsscrub & masker verpakt in een handige dispenser van 100 ml. voor €12,95 of een sachet van 15 ml. met beautykaartje over het product voor €2,95 (geldig t/m 30 mei 2020).

Intro aanbieding 2: Beauty with Biest mini-verwenpakketje (3 mini’s: hand- &bodycrème, bodymilk en gezichtsscrub-masker) voor €8,-.!. 3 halen 2 betalen (geldig t/m 31 mei).
Intro aanbieding 3: Beauty with Biest verwenpakket (gezichtscrème, hand- &bodycrème, bodymilk en gezichtsscrub-masker) voor €48,50! 4 halen 3 betalen (geldig t/m 31 mei).

Al deze producten kun je bestellen in de webshop of kopen in de beautyfarm. Wellicht een leuke moederdagtip! Leuk voor iedereen die wel een opkikker kan gebruiken.

Blijf gezond lieve mensen!

Liefs,

Eva