Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#19 (sept. 2019)

Speciale aanbieding!

Super leuk nieuws, de gehele maand november is de Power with Biest in de aanbieding! Waar wacht je nog op? In mijn vorige blogs heb je al kunnen lezen waar de Power with Biest goed voor is, bijvoorbeeld voor een verbeterde darmflora, een sterker immuunsysteem en zelfs voor je huisdieren.

"Colostrum, biest dus, bevat veel unieke eigenschappen"

Sporters met power!

Power with Biest is dus voor een heleboel dingen een ontzettend fijn product om in huis te hebben. Wist je ook dat het een heel goed product is voor de sportievelingen? Door het gebruik van Power with Biest verbeteren de sportprestaties en krijg je sterkere spieren. Ook herstel je sneller van je spierpijn na intensieve trainingen. En als sporter is niets zo belangrijk als het hebben van een goede weerstand, ook daar helpt Power with Biest je mee!

Sportsupplementen

Colostrum, biest dus, bevat veel unieke eigenschappen. Deze unieke eigenschappen zijn in geen enkel ander sportsupplement te vinden. De grote hoeveelheden immunoglobulines, eiwitten en de aanwezigheid van natuurlijke groeifactoren maakt colostrumpoeder in het buitenland al erg populair en geliefd bij veel sporten. Wist je dat de Olympische ploegen van Australië, de VS en Nieuw-Zeeland al langere tijd colostrumpoeder gebruiken? In Europa wordt het product ook steeds bekender.

"Power with Biest optimaliseert ook je darmflora"

Effecten

Wat zijn dan de effecten van biest wanneer we dit gebruiken in combinatie met sporten?
Ten eerste zorgt het voor een snellere spieropbouw, instandhouding van spiermassa en meer spierkracht. Dit komt door natuurlijke groeifactoren en maar liefst 20 soorten aminozuren. Daarnaast versnelt biest eiwitsynthese. Moeilijk woord, maar het betekent dat je spiermassa toeneemt wanneer je actief sport, zonder een verhoging in de hoeveelheid opgeslagen vet.

Natuurlijk is het fijn om altijd veel energie te hebben. Colostrum verhoogt de opname van bloedglucose en zo transporteert de glucose gemakkelijker naar de spieren. Zo blijven energieniveaus in je lichaam hoog. Ook zorgt het ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen, wat leidt tot meer energie. Lekker fit dus, dat is toch super?

Zoals je wellicht al in eerdere blogs gelezen hebt, optimaliseert Power with Biest ook je darmflora. Daardoor worden voedingsstoffen beter opgenomen door het lichaam.

En ook wel een prettig effect is dat de immunoglobulines in biest ervoor zorgen dat je weerstand goed blijft. Zeg dus maar gedag tegen griep en verkoudheden! Zo kun jij je gewoon aan je trainingsschema houden, zonder een week rustig aan te moeten doen en weer rustig op te moeten bouwen.

"Atleten en trainers bestempelen colostrum als de natuurlijke en effectievere vorm van creatine."

Atleten

Als je nog niet sport, vind je dit misschien wel een goede reden om het in combinatie met Power with Biest te gaan doen. Atleten houden namelijk enorm van biest, omdat de groeifactoren die erin zitten helpen met het verbranden van vet terwijl je spiermassa opbouwt. Het helpt je kracht op te bouwen en verkort de hersteltijd. Atleten en trainers bestempelen colostrum als de natuurlijke en effectievere vorm van creatine.

Veel informatie

Het is al veel informatie, maar er is nog zo veel meer te vertellen over de werking van Power with Biest en de combinatie met verschillende sporten. De volgende blog gaat over de combinatie met fitness en de effecten van extreme trainingen op het immuunsysteem. Dat wordt wederom veel informatie, dus bereid je voor. En.. schaf jij alvast een potje Beauty with Biest aan?

Liefs, Eva