Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#20 (nov. 2019)

Hi allemaal!

Zoals jullie wellicht weten hebben wij met onze producten op de boerinnenmarkt gestaan. Gelukkig hebben vele boerinnen het marktkraampje kunnen vinden, ze hebben de Beauty with Biest producten volop gesmeerd en de reacties waren weer super positief! Ze vinden dat de crème snel intrekt, zacht aanvoelt en heerlijk ruikt. Zo leuk om te ervaren dat ook de boerinnen enthousiast zijn over de Beauty with Biest! Zij weten immers precies wat biest is. Maar ja, dat weten jullie inmiddels ook natuurlijk.

Goed bezig!

Zoals ik in de vorige blog beloofd heb, gaan we nog iets dieper in op de krachten van onze Power with Biest. Fitness is tegenwoordig helemaal hip en velen hebben dan ook een abonnement bij de sportschool. Wist je dat het je helpt bij je spieropbouw wanneer je supplementen gebruikt? Ook de Power with Biest is hier geschikt voor!

"De groeifactoren in colostrum zijn bekend om spierspanning te verbeteren en lichaamsvet te verbranden."

Colostrum in combinatie met fitness

Studies hebben aangetoond dat sporten met colostrumsuppletie aanzienlijk betere prestaties oplevert. Hier vonden ze een stijging van 20% in kracht, uithoudingsvermogen en een kortere herstelperiode. Veel bodybuilders en fitness-experts zeggen dat colostrum beter werkt dan elke andere legale stof die ze ooit hebben gebruikt.

"Colostrum bevorderd de elasticiteit van de huid en herstelt het spiervezels."

Maar waarom dan?

De groeifactoren in colostrum zijn bekend om spierspanning te verbeteren en lichaamsvet te verbranden. Daarnaast bevorderd het de elasticiteit van de huid en herstelt het spiervezels. De groeifactoren stimuleren ook eiwitsynthese en langzame eiwitafbraak, wat resulteert in een verhoogde spiermassa. Tegelijkertijd verschuiven ze de stofwisseling van het verbranden van koolhydraten naar het verbranden van meer vetten. Precies wat je wil wanneer je aan fitness doet, natuurlijk!

"Biest geeft een boost aan het immuunsysteem!"

Extreme trainingen en je immuunsysteem

Sporten is goed voor je, maar let altijd op met extreme trainingen. Wanneer je te veel vraagt van je lichaam, heeft dat invloed op je immuunsysteem. Als je je lichaam tot het uiterste drijft, word je veel gevoeliger voor infectieziekten, zoals luchtweginfecties. In combinatie met de juiste voeding en rust, helpt colostrum dit te voorkomen. Biest geeft een boost aan het immuunsysteem!

Erkenning

Het internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft besloten dat colostrumpoeder een acceptabel supplement is. Zij erkennen dat biest de gezondheid en de lichamelijke conditie van een atleet verbetert.

Al met al komt Power with Biest naar voren als een ideaal supplement voor sporters. Of het nou olympische sporters zijn of sportschoolbezoekers. Colostrumpoeder bouwt spiermassa, verbrandt vet, beschermt tegen ziekte en geneest de lekkende darmaandoening die vaak geassocieerd wordt met atletische training en prestaties.

Sport jij? En gebruik je dan ook supplementen? Ik zou het super leuk vinden als je eens onze Power with Biest uitprobeert! Misschien heb je het al gebruikt in combinatie met sport? Laat me vooral weten hoe het bevalt. Ik ben ontzettend benieuwd.

Helemaal leuk!

Dan heb ik nog een ontzettend leuk nieuwtje! De producent van onze producten is bezig met het uitbreiden van de lijn. Het plan is om straks ook gezichtsmaskers, vloeibare handzeep en douchegel voor de gevoelige- en babyhuid met biest toe te voegen aan onze productenlijn.

Kun jij ook niet wachten op de nieuwe producten? Blijf de blogs lezen om op de hoogte te blijven!

Liefs, Eva