Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog #35 (jan. 2021)

2021

En... houden jullie de goede voornemens nog vol?

De maandaanbieding is goed aangeslagen! De voorraad is inmiddels weer aangevuld. Het is weer tijd voor een nieuwe blog en ik heb weer leuk nieuws voor jullie, dus lees vooral verder.

 

Webshop till you drop

Op onze webshop kun je een review achterlaten bij elk product. De afgelopen tijd hebben we hele mooie reviews mogen ontvangen, waaronder deze: ‘’Na het lezen van blog 34 was ik helemaal overtuigd van de colostrumpoeder. Nu, na bijna 3 weken durf ik te zeggen dat de opvliegers en het nachtzweten bijna verleden tijd zijn. Nog een voordeel: ik voel dat ik meer energie heb, een aanrader dus!’’

Daar worden wij uiteraard ook blij van. Wil jij nou ook een review achterlaten in de webshop? Dan krijg je bij je volgende bestelling een mini dispenser cadeau!

 

 "En ja, we zoeken dan ook weer testers!"

Leuk nieuws!

Zoals ik al aangaf heb ik leuk nieuws voor jullie. De producent is namelijk bezig met het ontwikkelen van Beauty with Biest haarshampoo! Yes, dus voortaan ook de geweldige werking van colostrum op ons haar.

De trouwe bloglezers weten vast en zeker dat biest vele aminozuren bevat. Drie van die aminozuren zijn heel goed voor onze haren. Vandaar dat we graag een shampoo op de markt willen brengen die onze haren en hoofdhuid een extra boost kan geven!

Jouw mening telt

Wat vinden jullie belangrijk aan een shampoo? Natuurlijk willen we de shampoo zo ontwikkelen dat iedereen er graag gebruik van maakt. Laat ons dus vooral in de reacties weten wat jij belangrijk vindt aan een shampoo. En ja, we zoeken dan ook weer testers! Blijf ons volgen om hiervan op de hoogte te blijven!

 

Valentijn

Het is weer bijna Valentijnsdag.. Waar verwen jij jouw Valentijn liefde mee? We hebben nu super leuke verwencadeaus of stel je eigen verwenpakket samen!  Natuurlijk hebben we ook nog de duo-giftset en mini-gift. En ook wij houden van geven.. daarom krijg je bij ieder Valentijns cadeau een klompjes-sleutelhanger cadeau. Hoe leuk is dat?!  

Maandaanbieding:
alle verwencadeaus ​5%-20% korting met een gratis klompjes-sleutelhanger cadeau. Leuk om te geven en om te krijgen!

Weekaanbieding

Natuurlijk hebben we ook weer een hele mooie maandaanbieding voor jullie!

Speciaal voor alle goede voornemens, in combinatie met je sportschema te gebruiken:

1 pot Power with Biest à 75 gram van €12,50 voor €11,25

2 potten Power with Biest à 75 gram van €25,00 voor maar €20,00

 

1 pot Power with Biest à 200 gram van €28,50 voor €24,95  

2 potten Power with Biest à 200 gram van € 57.00 voor maar € 45.00

 

Ik zou zeggen, waar wacht je nog op?!

 

Vergeet niet te reageren

Wij zijn heel benieuwd naar jullie input voor de shampoo!

 

Veel liefs,

Eva