Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog 58 (januari 2023)

2023

Het nieuwe jaar vol goede voornemens staat weer voor de deur, ook komend jaar staan wij uiteraard weer met alle liefde voor jullie klaar om jullie te voorzien van alle producten die je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen!

Magische kerstmarkt

Zoals jullie hebben gelezen, stonden wij op de Magische Kerstmarkt in Maastricht en hebben we veel mensen kennis laten maken met onze producten. De nieuwe lippenbalsem valt in de webshop, maar ook op de Magische kerstmarkt goed in de smaak. Ik heb hem zelf ook uitgeprobeerd in deze koudere maand, wat voelt dat heerlijk zacht aan. Weer een top product, als je het mij vraagt. We zijn ook heel benieuwd wat jullie ervan vinden, laat het vooral weten!

BCAA’s

Misschien heb je er al ooit over gelezen: BCAA’s. Brain-Chain Amino Acids. Dit zijn drie essentiële aminozuren die de mens zelf niet kan aanmaken. Ze behoren daarom in voldoende mate in de dagelijkse voeding aanwezig te zijn. BCAA’s concentreren zich met name in de spieren, waar ze helpen met de opbouw en herstel van het spierweefsel en daarnaast kunnen ze worden afgebroken voor de productie van energie. Ook zorgen BCAA’s voor minder snelle verzuring van de spieren. Er zijn sterke aanwijzingen dat deze aminozuren energie producerende organellen in lichaamscellen bevorderen en daarmee de vitaliteit van weefsels ondersteunen en weefselveroudering tegengaan.

Een goede inname van BCAA’s is gunstig voor de spiermassa, spierkracht, spiercoördinatie, uithoudingsvermogen en vitaliteit. Beweging versterkt deze gunstige werking.

Daarnaast zijn BCAA’s belangrijk voor het goed functioneren van de lever, hersenen en het immuun- en antioxidantensysteem.

Atleten

Als je bovenstaande leest dan kun je je wel voorstellen dat atleten zeker letten op goede inname van BCAA’s. Maar dat is niet alles, Atleten houden ook van colostrum, omdat de groeifactoren in colostrum helpen vet te verbranden terwijl ze spiermassa opbouwen. Drie keer raden wat er dus echt perfect is voor sporters.. Bingo! >> Power with Biest colostrumpoeder << bevat alle belangrijke aminozuren die ervoor zorgen dat jouw lichaam een immuunsysteem-boost krijgt!

"Een winterdip zoals vermoeidheid en somberheid, verlichten."

Gelukshormoon

Serotonine. Het gelukshormoon. Deze neurotransmitter is bepalend voor je stemming, maar speelt ook een belangrijke rol in de regulering van de slaap-waakritme. Precies daarom is het tijdens de donkere maanden van het jaar zo belangrijk dat je lijf voldoende serotonine produceert. Zo kun je veel symptomen van een winterdip zoals vermoeidheid en somberheid, verlichten.

De volgende keer vertel ik jullie meer over serotonine.

Maandaanbieding

Met de kortingscode ‘Goedevoornemens2023’ krijg je de komende maand 10% korting op alle producten in de webshop!

Ik wens jullie, ook namens Carin, veel liefde, geluk en gezondheid en bovenal: een stralend 2023!

 

Hebben jullie goede voornemens? Laat het weten in de reacties!

 

Liefs, Eva