Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with Biest blog#9 (feb. 2019)

Hi beauties!

Zoals je in mijn vorige blog hebt gelezen, zijn we de afgelopen tijd weer bezig geweest met het beter maken van de Beauty with Biest crème. De testperiode zit er inmiddels weer op. In deze blog lees je verschillende reacties die we gekregen hebben en ik zal ook mijn eigen bevindingen van het testmonster delen!

"Het smeert echt ontzettend soepel uit."

Reacties, thank you!

Van de testers hebben we weer een hele hoop reacties gekregen en dat vinden we super fijn. Die reacties wil ik graag met jullie delen. Er zijn testers die de crème gebruikt hebben als dagcrème, maar er zijn ook testers die het gebruikt hebben als dag- en nachtcrème. Over het algemeen kwam er uit de reviews naar voren dat deze crème beter uitsmeert dan de vorige crème. De korrelige melkstructuur is verdwenen en de crème voelt nu veel gladder aan. Ook is de geur heel prettig. Het ruikt heel lekker! Mijn man vroeg me zelfs een keer welke parfum ik op had.. Dat was dus de Beauty with Biest crème! Een tester die ervaring heeft met rosacea schrijft: ‘’Mijn roodheid en droogte van de rosacea is weer afgenomen gelukkig, bijna helemaal weg en ook de ontstekingen zijn minder aanwezig’’. Ook wordt er benoemd dat de crème zorgt voor vermindering van jeugdpuistjes en dat de huid zacht aanvoelt. Een van de testers heeft last van acne en testte onze Beauty with Biest crème. De reactie: ‘’Ik heb een onrustige huid met acne, ik merk dat mijn huid nu zachter aanvoelt en dat mijn huid rustiger is’’. Verder kregen we nog reactie van iemand die normaal gesproken last heeft van een erg droge huid met schrale plekken. Door de Beauty with Biest crème zijn de schrale plekken verdwenen! Al met al, super goede reacties! Wij zijn blij met de feedback en Carins missie is in ieder geval geslaagd: deze crème is klaar voor productie.

"De geur is heel prettig. Het ruikt heel lekker!"

Eva vind er ook wat van..

Ik heb deze ronde ook weer mee mogen testen. Wat mij meteen opviel was het leuke uiterlijk. Met een leuke sticker met een logo erop zag het er al een heel stuk aantrekkelijker uit dan de eerste keer! Toen ik het de eerste keer aanbracht op mijn gezicht, was ik erg verrast. Het smeert echt ontzettend soepel uit. De vorige keer voelde de crème wat korrelig, deze keer was het echt heel glad. Ik was al fan van de Beauty with Biest crème, maar na deze testronde ben ik echt he-le-maal om. Iedereen moet dit product hebben! Het geeft me zo’n zachte huid. Wanneer ik last heb van roodheid (af en toe rondom mijn neus wanneer het koud is), smeer ik de crème hier op. Dit verzacht direct en de roodheid is de volgende dag al verminderd.

"Deze crème is klaar voor productie."

The more you know..

Ik heb mezelf inmiddels al goed ingelezen over biest (colostrum) en de werking ervan. Wil jij nou ook alles weten over dit wondermiddel? En over de Beauty with Biest crème? Lees dan vooral mijn vorige blogs! Mocht je nou alle blogs hebben gelezen en een vraag hebben voor Carin of voor mij? Over de crème, over colostrum of over iets anders.. Stel vooral je vraag hieronder!

Liefs, Eva