Op zoek naar
een leuk uitje?

Beauty with biest blog #36 (feb. 2021)

Hi allemaal!

Hopelijk gaat het goed met jullie! Het is in ieder geval weer tijd voor een nieuwe blog.
Afgelopen tijd hebben we van zowel sneeuw als zon kunnen genieten, voor ieder wat wils! Ook onze huid heeft daardoor weer wat extra aandacht nodig natuurlijk.

Update!

In de vorige blog heb je kunnen lezen dat wij bezig zijn met het ontwikkelen van colostrum haarshampoo. De eerste haarshampoo wordt nu getest, spannend!
Wat kunnen we al verklappen over onze nieuwe shampoo?
In de nieuwe Beauty with Biest haarshampoo is geen SLS toegevoegd. Wat betekent dat?

SLS

SLS droogt de hoofdhuid uit en wast natuurlijke oliën uit het haar. In plaats van je haar te verzorgen, droogt SLS je haar juist uit. Daarnaast verstoort het ook nog eens de pH-waarde van je huid. Wanneer je je haar heel vaak wast met een shampoo met SLS erin, kan dat uiteindelijk zelfs zorgen voor haaruitval.

Zoals ik zei, bevat onze nieuwe Beauty with Biest haarshampoo geen SLS. In de volgende blog weer wat meer nieuws, over de aminozuren die goed zijn voor je haar en de hoofdhuid!

 

Was je handen!

Nog steeds is het belangrijk om vaak je handen te wassen om de verspreiding van het coronavirus te verminderen. In onze Beauty with Biest handzeep is extra glycerine toegevoegd. Waarom?
Glycerine speelt een grote rol bij de hydratatie van de huid. Het werkt zich gemakkelijk door de hoornlaag en daarna kan het zich binden aan water wat vochtverlies uit de huid tegengaat. Iets dat erg uniek is aan glycerine is dat het een soort waterreservoirs aanmaakt in de bovenste lagen van de huid. Hierdoor is de huid beter bestand tegen uitdroging.

"Ieder huidtype profijt van dit ingrediënt heeft."

Hydrateer!

Na het gebruik van Beauty with Biest handzeep, blijft de huid lang gehydrateerd. Hoewel vooral de droge huid baat heeft bij glycerine, heeft ieder huidtype profijt van dit ingrediënt. Door het vasthouden van vocht en het tegengaan van verdamping van vocht uit de huid, blijft de huid beter gehydrateerd. Je raadt het al.. zo verminderen we de fijne lijntjes en rimpeltjes. Heeft het toch nog een ander doel, dat handen wassen! En na het handen wassen kun je de handen extra verwennen met de Beauty with Biest hand- & bodycreme!Proficteer nu van de spetterende aanbieding!!

Maandaanbieding

Zoals elke andere maand, hebben we ook nu weer een mooie maandaanbieding voor jullie!
Koop jij 2 dispensers Beauty with Biest hand- & bodycrème van 100 ml? Dan krijg je daar helemaal gratis een colostrum handzeep van 200 ml bij! Iedereen wil toch zachte handjes?!

"Beloont met een grats mini dispenser."

Reviews

En oh ja.. als jij onze producten ook zo fijn vindt, laat je dan een review achter in de webshop (klik op het product)? Daar zijn we heel blij mee, je review wordt beloont met een gratis mini dispenser bij de volgende bestelling!

Liefs, Eva