Op zoek naar
een leuk uitje?

Voucher / kortingscode

Hoe verzilver ik mijn kortingscode / voucher?

U kunt uw kortingscode / voucher zowel online als in the beautyfarm, SchitterRund- en KOEster-shop verzilveren. Bij een online bestelling vult u de code( zorgvullig de code invullen hoofdletters gebruiken als voorbeeldcode en geen extra spaties toevoegen) in het desbetreffende venster, na het invullen van de persoonlijke gegevens in. De korting wordt op het eind van de bestelling verrekend.

Ik ben vergeten om de kortingscode tijdens het bestellen in te voeren.
Kan ik toch nog van de actie gebruik maken?

Nee, helaas moet de kortingscode direct bij de bestelling ingevoerd worden. Na plaatsing van de bestelling is dit uit technische redenen helaas niet meer mogelijk.

Waarom werkt mijn kortingscode niet?

Als uw kortingscode niet werkt, kan dat aan verschillende dingen liggen. Let erop dat je aan de voorwaarden van de actie voldoet (vul de juiste letters, hoofdletters in en voeg geen extra spatie toe). Vul de juiste kortingscode in, kortingscodes zijn voor een bepaalde tijd geldig, is het tijdstip voorbij dan is de kortingscode niet meer geldig. De kortingscode is niet geldig bij afgeprijsde artikelen. U kunt per bestelling maar één code invullen.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden bel (Carin tel.: 06-36299112) of mail: carin@hethobbyschuurtje.nl me gerust.