Op zoek naar
een leuk uitje?

Fotoshoot op de boerderij

De dames/heren worden hartelijk ontvangen op activiteitenboerderij met koffie/thee met boerencake. Na de uitleg gaan we naar de vele locaties op de boerderij (in de tractor, bij het vee in de weide, op de strozolder, in de melkrobotruimte enz.) waar de stoere boerenmeiden/boerenjongens kalendershoot kan beginnen, de foto's worden gemaakt door een professionele fotografe. Uiteraard is voor iedereen een overall, rood geruite blouses, klompen, gekleurde laarzen, boerenzakdoeken en natuurlijk voor de vrijgezellen dame/heer uitdagende boerenjurkjes/overal/tuinbroek.

Wat kost een fotoshoot.
Tijdsduur 3 uur - 3 ½ uur incl. twee kleine pauzes om iets te drinken en een heerlijk stukje boerencake € 32.50 p.p. en voor het aanstaande bruidje een hilarische stoere boerenmeidenkalender/ boerenjongenskalender met vele koe(le) foto’s. Een gezellig dagje op de boerderij om nooit te vergeten. Een fotoshoot start vanaf 8 personen bij minder dan 8 personen prijs op aanvraag (tijdsduur  2 1/2  uur). Prijs incl. één omkleedmoment, het is eventueel ook mogelijk voor 2 omkleedmomenten dan komt er p.p. € 3.50 bij.

Wat kost een mini fotoshoot.

Tijdsduur 1 ½ uur -2 uur incl. 1 consumptie met een plakje boerencake en één hilarische stoere boerenmeidenkalender/ boerenjongenskalender met vele koe(le)foto’s. Een mini fotoshoot start met 6-10 personen, kosten € 25.95 p.p.