Op zoek naar
een leuk uitje?

Creatieve workshops

Carin heeft een creatieve passie, die ze graag met jou / jullie deelt. Ben jij ook creatief? Eigenlijk is dat niet eens nodig, we maken er samen toch wel iets moois van!
Bij het Hobbyschuurtje worden de volgende creatieve workshops gegeven:
-  decopatch, 
-  decoreren met houten schijfjes,  
-  mozaïeken.                                                                                        

Vindt u het leuk om creatief bezig te zijn met een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, familiedag of met collega's dan bent u bij activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje op het juiste adres. Met bijvoorbeeld een teambuilding, vrijgezellenfeest is het ook mogelijk om samen één creatief cadeau te maken. Dit kan in groepsverband vanaf zes personen, tot ongeveer 20 personen. De meeste creaties kunt u in 1 les (2 ½ uur) maken. Heeft u interesse in een overzicht van de workshops of andere vragen neem gerust contact met me op, mail:carin@hethobbyscuurtje.nl 

DECOPATCH: versier met papier, het is een prachtig bedrukt papier wat u bijna op ieder voorwerp d.m.v. kunt aanbrengen. Door het papier te scheuren of te knippen en op het gekozen voorwerp te plakken krijg je een bijzonder effect. Decopatch is een creatieve activiteit voor iedereen. Nieuwe workshop: beestachtig prutsen of oer Hollands prutsen. Welke voorwerpen kunt u zoal versieren met Decopatch: boerderijdieren of olifant, giraf, uil etc, vogelhuisje, dienblad, theedoosje, klerenhangers, klompen, melkerskrukje enz. eigen ideeen of voorwerpen zijn natuurlijk in overleg ook mogelijk.

HOUTEN SCHIJFJES: creatief met stoere houten schijfjes, maak in een workshop van 2 1/2 uur een decoratie van bijvoorbeeld schaal met houtenschijfjes, sfeerbollen met houten schijfjes, sfeerlamp met houten schijfjes, vaas met houten schijfjes enz. Het is eventueel ook mogelijk om een eigen ondergrond mee te nemen naar de workshop. Een workshop die voor iedereen te volgen is.

MOZAIEKEN: mozaieken is een leuke creatieve manier om met nieuwe of oude tegels een heel nieuw kunstwerk te maken. Wat kunt u zoal mozaieken: thee-, sieraden- of kaartendoosje, dienblad, schaal, sfeerbollen, tafeltje, spiegel, fotolijstje enz. of in overleg een eigen voorwerp (liefst een houten ondergrond).