Op zoek naar
een leuk uitje?

Boerenweidegolf

Boerenweidegolfen als ideaal groepsuitje op de boerderij voor een familiedag, vriendenuitje, teamuitje of een vrijgezellenfeestje in het mooie rustige Limburg. Het is een gezellige, sportieve activiteit voor jong en oud. Het boerenweidegolf spel wordt gespeeld tussen de melkkoeien en het jongvee in de weilanden van activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje. Samen met je team en je tegenstanders volg je de route die je langs de 10 holes brengt. Met behulp van een klompje aan een steel (de boerenweidegolfclub) en een kleine voetbal (de boerenweidegolfbal) probeer je in zo min mogelijk slagen de holes te bereiken. Het gevarieerde parcours met natuurlijke hindernissen zoals de melkkoeien, het jongvee, sloten en koeienvlaaien en boerderijobstakels zorgen voor komische momenten, waarmee de teams bonus-, of strafpunten kunnen verdienen.

Na de uitleg kun je kiezen uit een kort parcours van 1.3 km. of een lang parcours van ongeveer 2 km.

Wat kost boerenweidegolf?
Een partijtje boerenweidegolf wat ongeveer 2 uur duurt voor volwassenen € 7.00 p.p. kinderen t/m 5 jaar gratis, 6 t/m 12 jaar € 4.50 p.p. Groepen groter dan 20 betalende personen € 0.50 korting p.p. Boerenweidegolf arrangement een partijtje boerenweidegolf een mok koffie/thee of frisdrank met een stukje Limburgse vlaai € 10.45 p.p., kinderenboerenweidegolf arrangement partijtje boerenweidegolf met frisdrank en Limburgse vlaai € 7.25 p.p./ kinderen arrangement boerenweidegolf frisdrank met zakje chips € 6.25 p.p.

Groepen groter dan 20 personen boerenweidegolf arrangement € 9.95 p.p., kinder arrangement boerenweidegolf  met frisdrank en Limburgse vlaai € 6.75 p.p. /kinderen arrangement boerenweidegolf frisdrank met zakje chips € 5.75 p.p.