Op zoek naar
een leuk uitje?

Bezorgen & afhalen

Bezorgen/verzenden

Is bezorging bij jullie altijd gratis? (verzendkosten)

Bestellingen vanaf € 50,- worden in Nederland en België GRATIS verzonden.
De producten worden momenteel  naar Nederland en Belgie verzonden. Bij een bestelling onder de € 50.00 wordt € 5.95 verzendkosten gerekend.
Bestelt u een bestelling die door de brievenbus past en in het brievenbuspakket past zijn de verzendkosten onder de € 50.00, € 3.50 per brievenbuspakket.
Staat uw land van verzending hier niet bij, neem dan contact op met Carin (carin@hethobbyschuurtje.nl) om te informeren naar de mogelijkheden en de kosten. 

De vermelde levertijden zijn een geschatte levertijd. Houd er rekening mee dat levering langer kan duren door bijvoorbeeld:

  • Lokale feestdagen
  • Douane handelingen in het land van bestemming
  • Stakingen of andere evenementen.

 

Heeft u een klacht, is uw pakket verkeerd bezorgd of is uw pakket zoek?
Neem dan contact op met onze op carin@hethobbyschuurtje.nl 

Wie bezorgt mijn bestelling?

In Nederland en België worden onze bestellingen door PostNL bezorgd.

Kan ik mijn bestellingen ook bij jullie afhalen?

Woont u in de buurt? Of wilt u gewoon graag een keertje langskomen? Dan is het ook mogelijk om uw bestelling af te komen halen bij in ons op de beautyfarm, SchitterRund- en KOEster-shop. Geef uw bestelling door via de mail of app, graag via de mail carin@hetobbyschuurtje.nl of even appen (Carin 06-36299112) wat uw wensen zijn, en welke datum en tijdstip u past, om het op te komen halen. Of u kunt bestellen via de webshop en in de winkelwagen kunt u kiezen voor de optie: afhalen. Als de bestelling klaar staat mail ik u,wanneer het u uitkomt om de bestelling op te halen. Voor online bestellen klik op webshop.