Op zoek naar
een leuk uitje?

Lentekriebels Beauty with Biest blog 73

Lentekriebels

Hi allemaal, de temperatuur gaat omhoog en we hebben allemaal weer wat meer energie. Wat doe jij aan huidverzorging in de lente? Je huid heeft andere behoeftes bij de wisseling van het seizoen, daarom is het aan te raden om je skincare routine hierop aan te passen. Hoe je dat doet? Lees snel verder!

 

Bye afvalstoffen

’s Ochtends reinig je je huid om de afvalstoffen die je lichaam in de nacht heeft uitgestoten te verwijderen. In de avond reinig je je huid om de invloeden van de dag (zoals UV-straling, vrije radicalen, blauw licht etc.) en je dagcrème, talg en make-up resten van je gezicht te halen. De huid reinigen met alleen water is niet voldoende. Waarom niet? Water spoelt direct weer van je huid af vanwege het vet (talg) op je huid. Was je huid daarom met ons verzorgende Beauty with Biest gezichtsschuim, ook geschikt als regulieren make-up reiniger!

 

Door je gezicht goed te reinigen, kunnen de werkzame ingrediënten uit crèmes beter hun werk doen. Smeer na het reinigen met ons reinigingsschuim je Beauty with Biest gezichtscrème en deze zal optimaal zijn werk doen!

Scrub it, baby!

Het is ook van groot belang om 1 á 2 keer per week je huid te scrubben, vooral als er weer een nieuw seizoen aanbreekt.  Ons Beauty with Biest gezichtsscrub- &masker geeft je een gezonde glow en zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in je verzorgingsproducten beter worden opgenomen. In ons masker zit een speciale bamboe scrub poeder dat ervoor zorgt dat je huid zijdezacht en gezuiverd aanvoelt. Bamboe scrub poeder zorgt voor een stevige en elastische huid doordat het de talgproductie van je huid in balans brengt en de dode huidcellen op milde wijze verwijderd.

 

Na het scrubben laat je dit masker nog zo’n kwartiertje intrekken. Door het sap van Aloë Vera zullen je rimpels verminderen en gaat je huid er frisser uitzien. Wist je dat Aloë Vera ook veel gebruikt wordt bij insectenbeten, zonnebrand en eczeem?

Forever young

Naarmate je ouder wordt, krijgt je huid een grauwere teint en worden je poriën meer zichtbaar. Dit komt doordat je steeds minder goed je dode huidcellen verliest en hierdoor krijg je ook nog eens een ruwere huid. Maar wij willen een zachte huid! Daarom kun jij je huid een handje helpen. Hoe? Door onze producten te gebruiken! 1 á 2 keer per week scrubben met ons Beauty with Biest gezichtsscrub- &masker geeft je die gezonde glow die we allemaal willen! Omdat het zorgt voor een betere opname van de ingrediënten in je verzorgingsproducten is het natuurlijk helemaal perfect om hierna je gezicht in te smeren met onze Beauty with Biest gezichtscrème. Onze producten zijn allemaal verzorgend en zelfs geschikt voor de probleemhuid, of misschien moet ik wel zeggen.. soms júist geschikt voor de probleemhuid! Welke producten van ons heb jij al thuis staan en kun je echt niet missen?

 

 

Eye!! Update!

Goed nieuws! De colostrum oogcrème is bijna klaar voor de verkoop. Deze wordt in mei verwacht in de webshop en de beautyfarm.

 

En dan hebben we nog meer nieuws, maar hierover de volgende maand meer! In mei 2024 bestaat Beauty with Biest en Power with Biest alweer 5 jaar.

 

Maandaanbieding

Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 30 april 2024

 

 

Liefs,

Eva