Creatieve workshops

Bij het hobbyschuurtje worden de volgende creatieve workshops gegeven:

Art Clay Silver

Art Clay Silver is een kneedbare zilverklei samengesteld uit een fijn zilverpoeder, water en organisch bindmiddel. Voor de verhitting is het materiaal makkelijk bewerkbaar en na de verhitting verdwijnt het water en het organisch bindmiddel en blijft er 99.9 % zuiver zilver over. Het maken van sieraden van Art Clay Silver bestaat uit de volgende processen: ontwerpen, creeren, drogen, bijwerken , verhitten en polijsten en uw juweel is klaar. Zelf zilveren sieraden maken is omwille van Art Clay Silver voor iedereen weggelegd.

Heeft u interesse in een workshop Art Clay Silver (tijdsduur incl. een pauze 3 1/2 -4 uur) in deze workshop kunt u een hanger, ring of oorbellen maken. Bent u met 4 personen of meer kunt u in overleg zelf een datum en tijdstip bepalen. Natuurlijk kunt u ook individueel inschrijven en wordt u bij andere cursisten ingedeeld. Bent u na een workshop enthousiast na het werken met art clay silver dan kunt u een cursus volgen van 6 lessen waarin u een hanger, ring armband en oorbellen kunt maken. Voor meer info neem contact met activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje op.

Ga terug.

Decopatch

Versier met papier, het is een prachtig bedrukt papier wat je bijna op ieder voorwerp d.m.v. kunt aanbrengen. Door het papier te scheuren of te knippen en op het gekozen voorwerp te plakken krijg je een bijzonder effect. Decopatch is een creatieve activiteit voor iedereen. Nieuwe workshop: beestachtig prutsen of oer Hollands prutsen. Welke voorwerpen kunt u zoal versieren met Decopatch: boerderijdieren, vogelhuisje, dienblad, theedoosje, klerenhangers, klompen, melkerskrukje enz. eigen ideeen of voorwerpen zijn natuurlijk ook mogelijk.

Ga terug.

Decoreren van frames

Bij het decoreren van frames worden verschillende materialen gebruikt om het frame te versieren zoals: lood, platmos, salim, gaas, kokostouw, tillandsia enz.

Ga terug.

Houten schijfjes

Creatief met stoere houten schijfjes, maak in een workshop van 2 1/2 uur een decoratie van bijvoorbeeld schaal met houtenschijfjes, sfeerbollen met houten schijfjes, sfeerlamp met houten schijfjes, vaas met houten schijfjes enz. Het is eventueel ook mogelijk om een eigen ondergrond mee te nemen naar de workshop. Een workshop die voor iedereen te volgen is.

Ga terug.

Mozaïek

Mozaieken is een leuke creatieve manier om met nieuwe of oude tegels een heel nieuw kunstwerk te maken. Wat kun je zoal mozaieken: thee-, sieraden- of kaartendoosje, dienblad, schaal, sfeerbollen, tafeltje, spiegel, fotolijstje enz.

Ga terug.

Powertex met Stone Art

Powertex is een milieuvriendelijke textielverharder op waterbasis waarmee je leuke beelden, vogels, kruiken, schilderijen met o.a. babykleertjes kunt maken. Van Stone art kun je al in een les je eigen kunstwerk maken door op een bestaande torso of andere vorm van piepschuim of ecoshape Stone art te boetseren. Powertex & Stone art beelden zijn geschikt voor binnen en buiten.

Ga terug.

Sieraden

Maak in een workshop een uniek, handgemaakt en eigen creativiteit sieraad. Maak je eigen ketting of armband van verschillende materialen zoals: suede veter, satijnkoord, waxkoord, metaaldraad met knijpkraaltjes, mooie bedels, mooie metalen kralen, heel veel glaskralen. Je staat voorstelt van het resultaat.

Ga terug.

To-do

Een creatieve en tijdloze vorm van creatief bezig zijn. Een decopapier met verschillende patronen waarmee je de mooiste objecten kunt maken. Het papier kunt u gemakkelijk knippen op scheuren. U kunt het gebruiken op keramiek, glas, hout of kaarsen. Een workshop met mooi resultaat.

Ga terug.

Zeepslinger

Een leuk idee voor een vrijgezellenfeest, vriendinnen dag, zussen dag etc. Frutselen met zeep en kralen…………… Kies uw eigen geur en kralen en maak een heerlijk geurende zeepslinger voor bij u in de kledingkast, op het toilet/badkamer of voor iemand cadeau te geven.

Ga terug.

Vindt u het leuk om creatief bezig te zijn bent u bij activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje op het juiste adres. Dit kan in groepsverband vanaf vijf personen en je kunt je ook individueel inschrijven en wordt u bij andere cursisten ingedeeld. De meeste creaties kunt u in 1 les (2 ½ uur) maken. Heeft u interesse in een overzicht van de workshops of andere vragen neem gerust contact met ons op.

Nico en Carin Rietjens
Lochterstraat 4
6012 RD HALER (Leudal)
Tel; 0495-552282 / 06-36299112
Van uit België:
Tel; 0031495-552282 / 00316-36299112
carin@hethobbyschuurtje.nl

BTW-nummer: NL 1658.30.219.B01
BIC; RABONL2U
IBAN: NL51 RABO 0113923600 t.n.v C.L.A. Rietjens de Leeuw

YouTube

Instagram

Facebook